Takimi i rradhës - Projekti "SMEInnoBoost"

Albanian

 Në datën 1 Nëntor 2018, tek salla e konferencave të “Hotel Mondial” në Tiranë, u zhvillua takimi i rradhës mes partnerëve të projektit “SMEInnoBoost” - i mbështetur financiarisht nga Bashkimi Europian, programi INTERREG – BalkanMed.  

read more

Takim - Korça CodeLab Clubs (CLC)

Albanian

Në kuadër të projektit Korça CodeLab Clubs (CLC) u zhvillua takimi i rradhës me mësues të shkollave të rajonit të Korçës, shkolla të cilat do të përfshihen në këtë projekt.

read more

Trajnim me stafet e bashkive Korçë dhe Devoll

Albanian

Në kuadër të projektit “Forcimi i demokracisë dhe sundimit të ligjit duke forcuar rolin e qytetarëve dhe shoqërisë civile nëpërmjet proçeseve me pjesëmarrje në qeverisje”, mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë të Hollandës në Shqipëri, A.R.ZH.

read more

Pages

Share