"Javët e Europës"

Patëm kënaqësinë të mirëprisnim vizitën e Ambasadorit të BE-së z. Luigi Soreca dhe Ambasadores së Suedisë znj. Elsa Håstad dhe vizitorë të tjerë po aq të rëndësishëm. Në ekspozitën e projekteve të mbështetura nga Bashkimi Europian organizuar në kuadrin e "Javëve të Europës". Ne ju prezantuam miqve rezultatet e projektit të përfunduar “Rural Korçë”, mbështetur nga BE, si dhe ecurinë e projektit që po zbatojmë së fundmi "SOT – "Zhvillimi i inovacionit në bujqësi duke synuar krijimin e bizneseve të reja në fermat e së ardhmes” mbështetur nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA) në kuadër të programit EU For Innovation.

About the Author

Share