Konferenca përmbyllëse e projektit “Korça CodeLab Clubs, Për Ndryshim-Sjellësit në Zhvillimin e Demokracisë!”

U zhvillua sot konferenca përmbyllëse e projektit “Korça CodeLab Clubs, Për Ndryshim-Sjellësit në Zhvillimin e Demokracisë!”.

Pas fjalëve përshëndetëse dhe prezantimit të rezultateve të projektit, u shpallën fituesit e konkursit “Hours of Code Competition” nga CodeLab Club-et e shkollave të mesme: “Bardhyl Pojani”, Pojan, “Tafil Rexhepi”, Pirg, “Faik Konica” dhe “Themistokli Gërmenji”, Korçë. U shpërndanë gjithashtu çertifikata për të gjithë nxënësit pjesëmarrës të CodeLab Clubs.

Falenderojmë drejtuesit dhe mësuesit e të gjitha shkollave pjesëmarrëse për mbështetjen, disponueshmërinë dhe bashkëpunimin në këtë projekt si dhe të gjithë nxënësit pjesëmarrës për përkushtimin dhe interesin e treguar gjatë këtij proçesi.

Një falenderim i veçantë shkon për trajnerët për dedikimin me profesionializëm, angazhimin dhe punën e tyre të palodhur!

Projekti mbështetet nga “Programi i Granteve të Vogla të Ambasadës Amerikane në Tiranë” dhe DAR Korçë!

About the Author

Share