Takimi i rradhës - Projekti "SMEInnoBoost"

 Në datën 1 Nëntor 2018, tek salla e konferencave të “Hotel Mondial” në Tiranë, u zhvillua takimi i rradhës mes partnerëve të projektit “SMEInnoBoost” - i mbështetur financiarisht nga Bashkimi Europian, programi INTERREG – BalkanMed.  

Në këtë takim ishin të pranishëm përfaqësues nga të gjithë partnerët dhe gjithashtu anëtarë nga Komiteti Drejtues i projektit.

Bazuar në axhendën e takimit, partnerët bënë një prezantim të progresit të deritanishëm, ku u përfshinë aktivitetet e implementuara, rezultatet e arritura deri tani dhe problemet me të cilat janë përballur. 

 


 

 

 

 

 

About the Author

Share