Trajnim - CodeLab Club - "Fan S. Noli" TIK

Code Club-i i shkollës “Fan S. Noli” – TIK në qytetin e Korçës, zhvilloi sot seancën e parë të trajnimit me programin online 'Khan Academy'.

Trajnimi u zhvillua tek laboratori i informatikës , ku nxënësit me ndihmën e trajnerëve bënë fillimisht regjistrimin përkatës dhe u njohën me hapat e para të punës në këtë program.

Suksese Code Club-i 'TIK' në trajnimet e mëtejshme!

About the Author

Share