Publication: 
2021

 

Jemi krenarë që bashkëpunojmë dhe mbështesim fermerët e qarkut Korçë! Me të tjera shërbime më të mira do vijmë në sezonin e ri! Faleminderit EU CHALLENGE FUND; Ambasada e Suedisë; GIZ dhe Delegacioni Europian për mbështetjen!

 

Të dashur fermerë! Merrni në kontroll fermën Tuaj!

 

PROJEKTI : SOT – "Zhvillimi i inovacionit në bujqësi duke synuar krijimin e bizneseve të reja në fermat e së ardhmes”, mbështetet nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA) në kuadër të programit EU For Innovation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share