Trajnim me stafet e bashkive Korçë dhe Devoll

Shqip

Në kuadër të projektit “Forcimi i demokracisë dhe sundimit të ligjit duke forcuar rolin e qytetarëve dhe shoqërisë civile nëpërmjet proçeseve me pjesëmarrje në qeverisje”, mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë të Hollandës në Shqipëri, A.R.ZH.

lexo akoma

Faqet

Share