Takimi i rradhës - Projekti "SMEInnoBoost"

Shqip

 Në datën 1 Nëntor 2018, tek salla e konferencave të “Hotel Mondial” në Tiranë, u zhvillua takimi i rradhës mes partnerëve të projektit “SMEInnoBoost” - i mbështetur financiarisht nga Bashkimi Europian, programi INTERREG – BalkanMed.  

lexo akoma

Takim - Korça CodeLab Clubs (CLC)

Shqip

Në kuadër të projektit Korça CodeLab Clubs (CLC) u zhvillua takimi i rradhës me mësues të shkollave të rajonit të Korçës, shkolla të cilat do të përfshihen në këtë projekt.

lexo akoma

Trajnim me stafet e bashkive Korçë dhe Devoll

Shqip

Në kuadër të projektit “Forcimi i demokracisë dhe sundimit të ligjit duke forcuar rolin e qytetarëve dhe shoqërisë civile nëpërmjet proçeseve me pjesëmarrje në qeverisje”, mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë të Hollandës në Shqipëri, A.R.ZH.

lexo akoma

Faqet

Share