Takim online - Prezantimi i projektit : “SOT – Zhvillimi i inovacionit në bujqësi duke synuar krijimin e bizneseve të reja në fermat e së ardhmes”

Takim online - Prezantimi i projektit : “SOT – Zhvillimi i inovacionit në bujqësi duke synuar krijimin e bizneseve të reja në fermat e së ardhmes”

Mbështetur nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA) në kuadër të programit EU For Innovation dhe zbatuar nga Agjencia Rajonale e Zhvillimit (S.M.E.) Korçë në partneritet me Bashkinë e Korçës

About the Author

Share