Zv.Kryeministri Niko Peleshi viziton Inkubatorin e Biznesit.

Zv.Kryeministri i Shqipërisë Z.Niko Peleshi, së bashku me Kryetarin e Bashkisë Korçë Z.Sotiraq Filo, vizituan ambjentet në rikonsktruksion të Inkubatorit të Biznesit.

Së bashku me stafin e A.R.ZH (Agjensia Rajonale e Zhvillimit), ata vëzhguan të gjitha ndryshimet rrënjësore dhe shprehën entuziazmin për këtë pasuri që i shtohet Korçës.

Puna vazhdon me një intensitet të lartë dhe pritet që shumë shpejt të vihet në dispozicion të bizneseve.

About the Author

Share